Om webbplatsen

arboga.se är Arboga kommuns officiella webbplats. Webben ska hjälpa kommuninvånare att hitta information om kommunens verksamheter och de tjänster som vi erbjuder. Den ska också bidra till att öka dialogen och insynen i kommunens verksamhet.

arboga.se är även en kanal för marknadsföring och ska locka personer som inte bor i Arboga att flytta till och besöka vår kommun.

Texter

Varje förvaltning har webbredaktörer som skriver och lägger ut texter om förvaltningens verksamhet. Längst ner på varje sida finns namnet på den aktuella förvaltningen. Vill du kontakta förvaltningen är det bara att klicka på namnet så får du upp ett formulär där du skicka en kommentar eller synpunkter.

Bilder

De bilder som vi använder på webbplatsen ägs av Arboga kommun. De får inte kopieras eller användas utan överenskommelse. Undantag gäller för speciella pressbilder som finns under rubriken Press- och informationsmaterial.

Tips och idéer

Har du tips på hur vi kan göra webbplatsen bättre, eller har du upptäckt att något inte fungerar? Mejla till arboga.kommun@arboga.se

Senast uppdaterad: